مجهزترین گفتاردرمانی در کرج:آماده کردن محیط خانواده برای پذیرش فرزند دوم

مجهزترین گفتاردرمانی در کرج:آماده کردن محیط خانواده برای پذیرش فرزند دوم

چگونه باید فرزندمان را برای پذیرش فرزند دوم آماده کنیم و روش های موثر در این راه کدامند و چگونه می توانیم فرزندمان را برای این امر آماده کنیم و نحوه رفتار با وی چگونه باید باشد تا به راحتی فرزند دیگر را بپذیرد یادتان باشد فرزند نخستین در این امر بسیار حساس و آسیب پذیرند.
دکتر مرضیه مشتاقی روانشناس گفت: خانواده‌ها باید به این نکته توجه داشته باشند که پذیرش فرزند دوم برای فرزند اول اندکی زمان لازم دارد تا فرزند اول به شرایط جدید عادت کند‌. در واقع این موضوع به سه مورد برای پذیرش فرزند دوم وابسته است که شامل گذشته فرزند اول( مقایسه شدن با دیگران دوست داشتنی نبودن)، عدم رضایت از وضعیت موجود (بی‌توجهی والدین نسبت به او ) و ترس از آینده (محبت نسبت به فرزند دوم مستمر باشد) بر می‌گردد.
وی با اشاره به آمادگی فرزند اول نسبت به فرزند دوم بیان کرد: انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به روابط عاطفی و ادراک رفتاری دارند. بنابراین والدین با داستان‌های مختلف حس تعامل و همکاری را در فرزند خود پرورش می‌دهند و با این کار فرزند اول یاد می‌گیرد که در تعامل با دوست خود و دیگر افراد باشد نه در تقابل با دیگر باشند.
این روانشناس افزود: والدین باید توجه داشته باشند که تا سن دو سالگی فرزند اول خود باید از لحاظ فیزیکی مورد توجه قرار بگیرد و محیطی سرشار از روابط عاطفی ایجاد کند تا فرزند اول به این نتیجه برسد که جایگاه مناسبی در خانواده دارد.
دکتر مشتاقی در رابطه با طرز مشورت والدین با فرزند اول خاطر نشان کرد: والدین در زاویه‌ی 45 درجه فرزند خود را بینشان قرار دهند و با لمس دست فرزندان احساس دوست داشتن‌شان را منتقل کنند و به فرزند بگویند ما احساس کردیم می‌توانیم یک نفر به جمع خانواده‌مان اضافه کنیم با این عمل فرزند جایگاه خود را نسبت به محیط می‌داند و دیگر احساس عدم امنیت نمی‌کند بنابراین الگوی رفتاری والدین از همان آغاز به دنیا آمدن فرزند اول بسیار حائز اهمیت است.
ادامه مطلب         بهترین مرکز خوب گفتاردرمانی کرج | گفتاردرمانی سیاوش عطایی 09121623463 | تهران شهرک کوهسار فرعی کوهسار۲

Related posts