برخی موادغذایی می توانند به شما در کاهش التهاب مفاصل کمک کنند انبه از میان میوه ها و زنجبیل و زردچوبه میان ادویه جات برای پیشگیری از آرتریت و زوال عقل در سنین بالا مفیدند و خوراکی های ضد التهابی به شمار می روند بد نیست از مصرف آن ها غافل نشوید و با خاصیت درمان کنندگی آن ها بیشتر آشنا شوید .
انبه
از میوههای گرمسیری خاصی است که علاوه بر رنگ و طعم فوقالعادهاش، توانایی قابل توجهی برای مبارزه با التهاب دارد. یکی از مطالعات انجامشده در سال ۲۰۱۳ نشان میدهد که ترکیباتی به نام پلیفنول که در انبه وجود دارد، میتواند واکنشهای التهابی را در هر دو نوع سلولهای سرطانی و غیر سرطاانی پستان مهار کند. ضمن اینکه انبه، علاوه بر مزایای ضد التهابی بالقوهاش، مواد مغدی زیادی دارد، و منبع خوبی برای دریافت بیش از ۲۰ ویتامین و مواد معدنی است، مثل ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B۶، فولات و پتاسیم.
زردچوبه
از ادویههایی به شمار میرود که برای مدتهای طولانی در غذاهای هندی و طب سنتی چینی استفاده میشود. دانش مدرن امروزی ثابت میکند که ترکیب خاص موجود در زردچوبه بهنام کورکومین، منبع غنیای از خاصیتهای دارویی دارد که میتواند بهعنوان نوعی عامل ضدالتهابی قوی عمل کند. با توجه به مزایای خاصی که زردچوبه برای مبارزه با التهاب دارد، دانشمندان در حال تلاش هستند تا از این ادویه در درمان بیماریهای خاصی مثل آرتریت روماتوئید و پسوریازیس استفاده کنند و حتی آن را برای درمان بیماری آلزایمر به کار ببرند.
قرنها است که برای درمان حالت تهوع و تسکین درد به کار میرود، و امروزه مطالعات جدید نشان میدهند که زنجبیل توانایی ضد التهابی قابل قبولی دارد. دانشمندان در یکی از مطالعات اخیر به مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل و دارونماها در بین بیماران مبتلا به آرتروز پرداختند و نتایج تازهای به دست آوردند. بر اساس مطالعت آنان، زنجبیل به کاهش درد کمک میکند، و تورم مفاصل را نسبت به دارونماها تا ۴۰ درصد بیشتر کاهش میدهد. البته تحقیقات تازهای در حال انجام است تا نقش زنجبیل در کاهش التهاب عصبی و کاهش احتمال زوال شناختی و زوال حافظه را بررسی کنند.