سیاوش عطایی کاندیدا هیت مدیره انجمن گفتاردرمانی ایران در بهمن 98 :باغ فیض فرعی بابائی
به نام خدا
برنامه پيشنهادي جهت پيش برد اهداف انجمن علمي گفتاردرمانی
نام و نام خانوادگي نامزد: سیاوش عطائی نامزد براي پست : عضويت هيأت مديره
تحليل کلي از وضعيت انجمن و دورنماي مورد انتظار:
با توجه به تعداد کارشناسان و فارغ التحصیلان جدید ومطلع وعلاقه مند رشته و شور و شوق حاضر در میان آنها ، اگر بتوان این پتانسیل را جذب و در طول زمان کوتاه ، در جهت دستیابی به حیطه های نوین گفتاردرمانی مطرح در سطح جهان با استفاده از اساتید مجرب این رشته با برگزاری دوره های کوتاه مدت هدایت کرد ، می توان حیطه های تخصصی اختصاصی برای کلیه دانش آموختگان این رشته را فراهم کرد که با سایررشته های توانبخشی همپوشی نداشته و مختص دانش آموختگان این رشته باشد .
نقاط ضعف موجود در انجمن:
یک- نداشتن ابتکار و جسارت در اضافه کردن حیطه های تخصصی اختصاصی به این رشته در طول مدت تصدی به منظور ایجاد ارتقا شغلی و معیشتی به ویژه برای همکاران جدید .
دو – از دست دادن حیطه های تخصصی اختصاصی قبلی در مقابل سایر انجمنهای علمی .
سه – تصدی متوالی تعداد معینی از اعضای هیت مدیره و عدم شفافیت وپاسخگو بودن در ارایه برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت ونتایج حاصل از آن .
چهار – ایجاد محدودیت برای کارشناسان این رشته چه از نظرحضور در بدنه هیت مدیره ، از نظر تعداد و چه از نظر وضع دستورالعملها و آیین نامه های اجرایی در صورتیکه شاکله و اکثریت اعضا را کارشناسان این رشته تشکیل میدهند .
پنج – تصدی اعضای هیت مدیره در مراکز آموزشی دولتی ، که بیم مصالحه بین سعادت و ارتقا فردی و مصلحت جمعی را ایجاد می کند .
نقاط قوت موجود در انجمن:
داشتن ارتباطات قوی و طولانی در پیکره سیستم مدیریتی
تهديدات پيش رو در فعاليت انجمن:
نداشتن برنامه کوتاه مدت و بلند مدت وعدم ارایه زمان دستیابی به اهداف ، انگیزه و میزان مشارکت دانش آموختگان پر شور این رشته را در طول زمان کاهش می دهد .
گسترش حیطه های سایر رشته ها و حمایت معنوی سایر انجمنهای علمی از اعضا ، فرصتهای شغلی این رشته را بتدریج از بین می برد .
فرصت هاي موجود براي فعاليت هاي انجمن:
یک – تعداد بالای دانش آموختگان جوان این رشته نسبت به گذشته .
دو – اساتید مجرب مطرح این رشته حتی در سطح بین المللی .
سه – گسترش روز افزون و تخصصی شدن حیطه های مختلف رشته با گسترش فضای مجازی در سطح تحقیقات و آموزش .
چهار – بالا رفتن شناخت و آگاهی جامعه نسبت به رشته .
فهرست برنامه هاي پيشنهادي:
یک – داشتن برنامه های کوتاه مدت با زمانبندی مشخص و ایجاد بستر مناسب پرسشگری و پاسخگویی در قبال تحقق و یا عدم تحقق اهداف ارایه شده .
دو – استفاده از اساتید مجرب این رشته و اجازه و حمایت انجمن در ایجاد حیطه های تخصصی اختصاصی جدید برای این رشته و حمایت از دستاوردهای آنان از نظر قانونی در برابر نهادهای نظارتی ، بر دفاتر کار خصوصی .
سه – ممنوعیت استفاده اعضای هیت مدیره از منابع مالی و معنوی انجمن ، با ذکرعناوین انتسابی ، دررپرتاژهای تلویزیونی و روزنامه و جراید …. به منظور تبلیغات و رزومه سازی برای ارتقا در مشاغل خصوصی و آتی .
چهار – تسهیل فعالیت کارشناسان این رشته در قالب قواعد آمره و قانون از نظر وضع آیین نامه های اختصاصی این انجمن و بازنگری در آیین نامه های محدود کننده بر خلاف حق قبلی .
پنج – افزایش تعداد کارشناسان در بدنه اعضای هیت مدیره وفق قانون به حداکثر، زیرا کارشناسان این رشته شاکله خدمات توانبخشی را در سطح کف جامعه تشکیل داده و با مشکلات قانونی و معیشتی مختلف دست به گریبان هستند و شاید این موقعیت برای سایر اعضا شاغل در پستهای عالی آموزشی کمتر احساس شود .
راهکارهاي تحقق برنامه ها و دستيابي به اهداف:
اطلاع رسانی و افزایش آگاهی دانش آموختگان این رشته به حقوق مادی و معنوی متعلقه ، در برابر انجمن علمی گفتاردرمانی و معرفی حیطه های مختلف مشارکتی اعضا و انجمن علمی گفتاردرمانی و بالعکس .
جذب و ترغیب اعضا به مشارکت در حیطه های مختلف علمی ، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی در کلیه سطوح .
پذیرش عقاید و افکار جدید در قالب قانون و اساس نامه انجمن و دادن اجازه به تصویب طرحهای تحقیقاتی جدید در قالب پایان نامه و برگزاری دوره های آموزشی با رویکردهای نوین با ارایه گواهینامه های معتبر .